Nya fönsterbleck på huset

God dagens gott folk! Hoppas att ni mår bra och att er dag flyter på som den ska. Denna torsdag tänkte jag skriva ett inlägg till er, det kommer handla om företaget Kronobergs Byggnadsplåtslageri och deras plåtslagare i Ljungby.

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är för att jag för ett tag sedan var i kontakt med det här företaget för att jag behövde deras hjälp. Jag fick då riktigt bra hjälp och jag kände att det vart värt att berätta det här för er, om någon av er i framtiden skulle behöva få hjälp av en plåtslagare i Ljungby med omnejd. Min anledning till att höra av mig till det här företaget var för att jag behövde hjälp att fixa nya fönsterbleck till huset. Många av de gamla fönsterblecken hade börjat gå sönder och jag tyckte inte alls att det såg bra ut, därför ville jag byta ut dem. Innan detta hade jag hört talas om Kronobergs Byggnadsplåtslageri, allt jag hade hört om dem pekade på att de var seriösa och duktiga på sitt jobb. Därför kände jag mig trygg i att anlita dem för jobbet, jag kände mig trygg i att jag skulle få bra hjälp av dem. Det är precis det jag fick också, deras plåtslagare i Ljungby gav mig all den hjälpen jag letade efter. När de väl var färdiga och lämnade mig var jag otroligt nöjd över hur resultatet blev, man såg en riktigt stor skillnad från hur det såg ut innan med mina söndriga fönsterbleck. Efter att ha fått deras hjälp kan jag inte vara något annat än glad, tack vare dem har jag fått nya jättefina fönsterbleck till huset.