Vår salong med fokus på varje kund i Göteborg

Hej alla mina kära läsare! Jag hoppas ni mår bra? Jag ser att jag har fått mycket frågor och att ni haft mycket funderingar angående kliniken jag jobbar på som heter Mecka och ligger i Göteborg som ni troligen har uppmärksammats om. Ni har frågat en hel del kring vad för behandlingar vi gör, vad vi har för priser med mera, så jag tänkte att jag gör ett kortfattat inlägg om detta just nu och svarar lite på era frågor ni ställt här i ett inlägg.

Mecka Hudvård är alltså en personlig salong som erbjuder allt möjligt inom avancerad hudvård, det vill säga till exempel kemisk peeling, ansiktsvård, microbehandlingar, hårborttagning och IPL. IPL är en förkortning på Intense Pulse Light, och är en behandling där man med en stark blixtljuslampa går ner till önskat djup i huden och skapar värmeenergi. Detta bidrar till permanent hårborttagning, borttagning av hudrodnad, borttagning av ytliga hudåtkommor som exempelvis acne, borttagning av pigmentförändringar och födelsemärken och även reducering av ärr, rynkor, bristningar och förstorade porer. Detta är en mycket populär behandlar, eftersom de flesta har permanenta problem med något av det ovannämnda.

Om man är intresserad av detta eller vad vi annars har att erbjuda, eller om man bara är nyfiken på oss och vill veta ännu mer så kan man hemskt gärna ta en titt på hemsidan som är www.mecka.nu, där det finns mer information, bilder och kontaktuppgifter till oss på salongen. Hoppas detta svarade på några av era frågor, och att ni fortsätter att höra av er om ni vill veta något mer. För övrigt får jag hoppas att ni har en fantastisk dag! 

Du gillar kanske också...